Sunuş • Sayı 04

Dördüncü sayımızla yeniden karşınızdayız! 


Bu sayıda Mehmet Karasu, Erdal Kozan, Buket Kılıçer, Selçuk Çelik, Barış Özgen Şensoy ve Banu Bülbül’ün birer yazı katkısı yer alıyor. Ayrıca psikologların (özellikle de yeni mezunların) karşılaştıkları sorunlarla ilgili olarak TODAP tarafından hazırlanan metni de yayımlıyoruz. Her sayımızda olduğu gibi, bu sayıda da “Kitap Tanıtımları” kısmında eleştirel psikoloji ile ilişkili olduğunu düşündüğümüz dört kitabın tanıtımına yer verdik. Ve, son olarak, 19-21 Ekim 2018 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek olan VI. Eleştirel Psikoloji Sempozyumu’nun detaylı programını da son kısımda görebilirsiniz. 


Bültenin bu sayısına katkıda bulunan tüm yazarlara ve görsel çalışmalarını kullanmamıza izin veren Erdem Ömüriş’e (çalışmaları için bkz. www.vforvenus.com) teşekkür ediyoruz. 


Bültenin Aralık ayında yayımlanacak olan beşinci sayısına yazı göndermek için son tarih 15 Kasım 2018’dir. Bültende yayımlanmasını istediğiniz yazılarınızı psikolojivetoplum@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Yazılarınızı göndermeden önce, yayın ilkelerimizi ve yazım kurallarını görmek için psikolojivetoplum.org web-sayfamızı incelemenizi tavsiye ederiz. 


Bir sonraki sayıda görüşmek üzere…